Registreer uw toestel en ontvang maandelijks 100 gratis belminuten

Gefeliciteerd met uw nieuwe toestel! In uw toestel vindt u een vooraf ingesteld nummer. Met dit nummer bent u direct bereikbaar op uw nieuwe toestel. Het nummer bieden wij kosteloos aan. Ook profiteren van 100 gratis belminuten? Registreer dan uw toestel door middel van onderstaand formulier. 

 

Ja, ik wil graag gebruik maken van de altijd gratis aanbieding van Voiphardware.eu en kies voor een telefooncentrale/nummer- abonnement voor mijn nieuwe telefoontoestel (ter waarde van €7,50 per maand per toestel). Hiervoor betaal ik géén abonnementskosten maar uitsluitend de belkosten.

U ontvangt hierbij alle online telefooncentrale functies, zoals onderling doorverbinden, keuzemenu's, wachtrijen etc. Ook ontvangt u een belbundel van 100 minuten per maand gratis. Als u buiten de bundel belt betaalt u het vaste lage tarief van 5 cent per minuut voor bellen naar vast en mobiel binnen Nederland.

Door op "bestellen" te drukken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden


Telefonie door Voip&Hardware.eu wordt verzorgd door Message To The Moon, de telefoonaanbieder van ondernemend Nederland. 

Yealink EHS36

Yealink EHS36. Aansluiting 1: RJ12, RJ9, Aansluiting 2: RJ45, 3.5mm. Kleur van het product: Zwart

Jabra Evolve 40 Duo, 3,5mm

66,00
Jabra Evolve 40. Type product: Headset, Draagwijze: Hoofdband, Aanbevolen gebruik: Kantoor/callcenter. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Positie speakers koptelefoon: Supraaural. Microfoontype: Boom. Breedte

Yealink T46S

Gigabit VoIP telefoon met kleurenscherm

De Yealink SIP-T46S is de opvolger van de populaire Yealink SIP-T46G en is ??n van de topmodellen van Yealink. Deze telefoon is voorzien van een groot en helder 4,3" LCD kleurenscherm en heeft 2 Gigabit ethernet aansluitingen, HD geluid en een RJ-9 headsetaansluiting. Al deze functies maken het toestel samen met de luxe vormgeving en ondersteuning van maximaal 16 SIP accounts het perfecte toestel voor op kantoor. Heeft u een VoIP-telefoon voor een receptiepost nodig, dan is de Yealink SIP-T48S met touchscreen een betere keus.